Onze aanpak

Wel zo makkelijk.

Wij nemen de tijd om goed te kijken naar jouw wensen en denken graag mee. Dit doen wij in zes logische stappen.

1. Koffie

Vaak verloopt de eerste communicatie per telefoon of e-mail. Na een korte inventarisatie van de wensen, plannen we een eerste afspraak in. Tijdens deze afspraak zetten wij alle wensen/eisen op een rijtje en beginnen met brainstormen over de mogelijke oplossingen.

2. Offerte

Op basis van jouw wensen en eisen maken wij een opdrachtomschrijving en een kostenplaatje. De kosten specificeren wij per functionaliteit, zodat je precies weet waar de bedragen vandaan komen.

3. Ontwerp

Na een akkoord op de offerte starten wij met het maken van een ontwerp. Zo wordt direct duidelijk hoe de applicatie eruit komt te zien en of dit wel écht is wat je bedoelde.

Indien nodig brengen wij in dit stadium gemakkelijk wijzigingen aan alvorens we de applicatie gaan bouwen.

4. Bouwen

Wanneer het ontwerp afgerond en goedgekeurd is, beginnen wij met het bouwen van de applicatie. Wij houden je goed op de hoogte over de voortgang en sturen regelmatig prototypes door.

5. Testen en livegang

Wanneer de bouw voltooid is testen wij samen grondig of alles naar behoren werkt. Zodra alle kleine bugjes verholpen zijn kan de applicatie live!

6. Hosting en nazorg

Wij zorgen ervoor dat jouw applicatie online beschikbaar komt. Op basis van jouw wensen bieden wij een maatwerk hosting oplossing aan die past bij jouw situatie.

Applicaties zijn dynamisch en staan nooit stil. Onderhoud en kleine wijzigingen zijn daarom van groot belang. Daarom bieden wij een onderhoudscontract aan voor onderhoud en kleine wijzigingen. Zo blijft alles goed werken!

De koffie staat klaar!


Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

info@blendis.nl

071 - 569 0211